• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творчі здібності учнів формують на уроках художньо-естетичного циклу

Творчі здібності учнів формують на уроках художньо-естетичного циклу

2015-12-23

/Files/images/23_12_c2.jpg

В актовому залі комунальної установи «Зборівський районний методичний кабінет» Зборівської районної ради відбувся семінар-практикум учителів художньо-естетичного циклу загальноосвітніх навчальних закладів району. Методисти установи Надія Петрівна Мельник та Оксана Дмитрівна Олійник запропонували учасникам семінару для обговорення тему «Формування творчих здібностей учнів на уроках художньо-естетичного циклу на основі краєзнавчого матеріалу». Своїми напрацюваннями з колегами поділились вчителі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Мильного.
З використанням мультимедійного комплексу презентувала навчальний заклад вчитель образотворчого мистецтва Марія Ярославівна Мазуркевич.
Про систему роботи з проблеми формування в учнів емоційно-естетичного досвіду вів мову вчитель музичного мистецтва школи Володимир Юрійович Мельник. Він же представив у відеозапису підготовчу роботу до уроку музичного мистецтва – екскурсію учнів 5 класу до історичної пам’ятки «Мильнівський дуб» та відеоурок з предмету у 5 класі на тему «Народні інструменти».
Далі вчитель образотворчого мистецтва Марія Ярославівна Мазуркевич ділилась досвідом роботи з проблеми «Формування творчої особистості учня на уроках художньо-естетичного циклу та представила майстер-клас «Витинанка».

Завершився семінар-практикум обговоренням піднятих проблем.

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi