• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На базі Мильнівського дитячого садка „Лелека” відбулося засідання школи управлінської майстерності керівників дошкільних навчальних закладів району.

На базі Мильнівського дитячого садка „Лелека” відбулося засідання школи управлінської майстерності керівників дошкільних навчальних закладів району.

2015-11-12

/Files/images/PB122173.JPG

12 листопада на базі Мильнівського дитячого садка „Лелека” відбулося засідання школи управлінської майстерності керівників дошкільних навчальних закладів району.

В ході засідання учасники мали змогу познайомитися з досвідом роботи завідувача Мильнівського дитячого садка Безкоровайної Наталії Дмитрівни щодо організації роботи у різновіковій групі малокомплектного дитячого садка відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти, створення особистої циклограми керівника закладу, організації міні -музею в умовах дошкільного навального закладу. Соколовська Ольга Василівна, вихователь дитячого садка провела інтегроване заняття на тему: „Україна – рідний дім”.

Учасники взяли активну участь в занятті з елементами психологічного тренінгу „Пізнай себе і ти пізнаєш світ”, який провела Слотюк Ольга Ярославівна, психолог ЗОШ І-ІІІ ст. с. Мильного.

Присутні взяли участь в обговоренні питання моніторингу якості освітнього процесу в дошкільному навчальному закладі та зазначили, що функціонування різновікової групи потребує від педагогів високопрофесійного диференційованого підходу до дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi